Boekpresentatie “5 jaar DijkRock Maasdijk” op 3 november a.s. tijdens de Muziekzolder-avond!! (edit: boek is inmiddels uitverkocht!!)

Geplaatst op

De Muziekzolder is donderdagavond 3 november 2022 weer vanaf 20:00 uur geopend. Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet niet om contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door een gast-DJ spelen George & John om 21:45 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen en mooie prijzen kunnen winnen! Het optreden van Harlem Lake start om 22:00 uur.

Boekpresentatie: ‘5 jaar DijkRock Maasdijk 2012-2016’

Maar eerst zullen –omstreeks 21:30 uur– de makers van het fotoboek ‘5 jaar DijkRock Maasdijk’ de eerste exemplaren uitreiken aan de DijkRock organisatie. Het boek is die avond ook te bestellen of doe dat NU al door een mailtje met je gegevens te sturen aan dijkrockboek@gmail.com

Dan wordt je –voor slechts 35 euros– eigenaar van een fantastisch boek met meer dan 80 live concertfoto’s van meer dan 30 rockbands en leuke achtergrond informatie over het ontstaan en stoppen van het DijkRock Festival aan de Nolweg in Maasdijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *