Boek over 5 jaar DijkRock NU te bestellen!!! (Edit 10 okt ’22: Het boek is inmiddels uitverkocht)

Geplaatst op

Het is dan eindelijk zover! Klaar om de drukker aan het werk te zetten: “5 jaar DijkRock Maasdijk” is klaar. Inmiddels bijna 40 voorinschrijvingen binnen door gewoon twee avonden op de Muziekzolder aanwezig te zijn (met alle perikelen die de Muziekzolder nu doormaakt) best een behoorlijk resultaat!

Gezien de economische situatie hebben we besloten om er een eenmalige gelimiteerde en ‘besloten’ (niet via de boekhandels, want dan hebben we te weinig marge om de kosten te dekken) uitgave van te maken. Dus …. wees er op tijd bij!!

Je kunt NU al bestellen door gewoon een mailtje met je gegevens te sturen aan dijkrockboek@gmail.com te sturen. Voor slechts 35 euro’s wordt je dan eigenaar van een fantastisch boek met meer dan 80 live concertfoto’s van meer dan 30 rockbands en … leuke achtegrond informatie over het ontstaan en weer stoppen van het DijkRock Festival (met vergelijkbaar gedoe met de Gemeente Westland, zoals nu met de Muziekzolder). Wacht niet (op de website), maar bestel nu!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *