Het ‘Trommelaars’-project is gestart

Geplaatst op
Tijdens mijn periode als popfotograaf voor het online muziekmagazine TheBluesAlone heb ik vele bands mogen fotograferen. Daaronder ook veel drummers. Bij mij kwam steeds vaker de vraag op, waarom wil je de drummer van de band zijn? Die vraag en nog veel meer vragen ga ik proberen te beantwoorden in mijn nieuwe boek “Trommelaars” (werktitel). De komende periode ga ik deskresearch doen, interviews inplannen met een aantal drummers, foto’s maken van jong talent, en heel hard werken aan layout en andere grafische zaken!! Op deze site kun je de voortgang van dit project volgen.
During my time as rockphotographer at the online music magazine TheBluesAlone I have been able to photograph many music artists, amongst them also many drummers. I started to ask myself ‘why does one want to be a drummer in a band?’. I will try to answer that and many other questions about the careers of drummers in my new book with the workingtitle “Trommelaars” (Dutch for ‘Drummers’). In the coming months I will do more deskresearch, organise interviews with some of the drummers, make photographs of young talent, and work very hard at lay-out and other graphical matters!!  I will publish the progress of my project at this site!!