TROMMELAARS: Langzaam maar zeker naar de finish!!!

Geplaatst op

192 bladzijden, 145 foto’s, 68 drummers, 26 interviews “op lokatie”, en ruim 2 jaar onderweg!! Ik begin mij steeds meer te realiseren dat het echt een mega-klus is, zo’n boek maken. En dan die planning …. Ik snap nu ook dat projecten als de Noord-Zuidlijn in Amsterdam steeds maar uitlopen. De planning is al achterhaald als je ‘m publiceert. Maar … we houden de moed er in: Het ontwerp is vrijwel af, na een paar degelijke adviezen van professional, Tine!. En …. het staat ook allemaal netjes in Indesign, weliswaar ook met hulp…. van Annemieke! En Giel leest de teksten nog eens minitieus door. Heerlijk als er zo’n team achter je staat! Het voelt gewoon ook nog steeds goed. Ik durf de uitgever die ik vorig jaar al eens had gesproken toch maar weer te contacteren. Want er moet gedrukt gaan worden… En dat kost geld … En dus zoek je funding: eerst maar in de muziekindustrie zelf: drumfabrikanten, retail, brancheorganisaties, marketingburo’s, enzovoorts. Maar helaas, vergeefse moeite. Een boek over drummers is klaarblijkelijk niet interessant voor de muziekindustrie. Van een aantal krijg je geen reactie, van de rest krijg je een nette afwijzing, maar de mooiste reactie vond ik toch deze, “het kan niet zijn dat je die foto’s allemaal zelf hebt gemaakt”?!… Prachtig toch? De foto’s zijn dus zo goed, die kan een hobbyist als ik niet gemaakt hebben… Dan maakt me trots en nog vastberadener om het boek uit te brengen. Dan maar crowdfunding (..maar dan duurt het weer langer …?!) In ieder geval hieronder nog een paar willekeurige pagina’s, een paar snippets, uit het boek! … en oh ja, kijk ook eens op www.Trommelaars.nl !!

Eén antwoord op “TROMMELAARS: Langzaam maar zeker naar de finish!!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *