Trommelaars … het boek!! Vanaf nu op Trommelaars.nl

Geplaatst op

Na de zomervakantie vorig jaar (2017) ben ik gestart met het uitsturen van aanvragen naar drummers uit Nederland, Belgie, Frankrijk, UK en USA, met de vraag of zij wilden deelnemen aan mijn boek Trommelaars. Meer dan 70 drummers antwoorden met “Ja”!! Vanaf begin dit jaar (2018) ben ik content gaan verzamelen bestaande uit vragenformulieren en zo’n 20 ‘reallife’ interviews (van soms meer dan eén uur), en het maken van (nieuwe) foto’s. Op 14 juli jl. hield ik mijn laatste interview, met niemand minder dan Brian Frasier Moore. En op 14 oktober jl. maakte ik de laatste foto (voor het boek) van Koen Herfst tijdens zijn eigen HerfstFest en van nog eén nieuwe kandidaat voor het boek, Emmanuel Afriye, die nog even op de valreep het videocontest van HerfstFest won. En nog wel op weergaloze wijze! Er resteren nu nog twee vragenformulieren die ik nog wil ontvangen, eén toestemming voor een foto van een Amerikaanse drummer die ik er nog echt graag in wil hebben en eén interview-aanvraag, die -als ie wordt goedgekeurd, ik zeker ook nog ga doen (maar ook weer niet persé)!?

En nu, sinds een maand, ben ik hard aan het werk met het (her)schrijven van teksten, afkomstig van die vragenformulieren en de interviews. En tegelijkertijd werk ik aan de eerste contouren van het boekdesign. Inmiddels zijn ook de offertes van een aantal drukkerijen binnen en moet ik nog een besluit nemen welke professionele hulp ik naar binnen ga halen voor het ontwerp en de verhaallijn. En dat gaat natuurlijk op de kostenkant drukken. Een leuke bedrijfseconomische puzzel die ik ook nog moet gaan leggen.

Al met al heb ik inmiddels wel door dat mijn optimisme mij weer eens in de luren heeft gelegd, mij in het ootje heeft genomen. Kortom, dit boek gaat niet voor de Kerst worden gepubliceerd, helaas!! Maar kwaliteit gaat nu eenmaal voor! Ik heb dan ook de deadline verschoven naar Juli 2019. En dat is eigenlijk ook nog eens met name voor mijzelf om een target te hebben om naar toe te werken.
Deze site, www.arjanvermeer.nl, ga ik nu weer gebruiken voor andere onderwerpen. Alles rondom Trommelaars ga ik aan jullie mededelen via een nieuwe site, WWW.TROMMELAARS.NL !!!

2 reacties op “Trommelaars … het boek!! Vanaf nu op Trommelaars.nl&rdquo

  1. Hallo Minouck,
   het boek is nog niet af, maar in een dusdanig stadium dat er geen nieuwe trommelaars meer bij kunnen!
   Ik zou niets liever dan een boek maken met alle Trommelaars van Nederland er in. Maar als ik dat relateer aan hoeveel tijd er in gaat zitten om dit boek gepubliceerd te krijgen, dan wordt dat een soort van levenswerk. 🙂
   Maar in essentie heb je gelijk, er zijn nog heel veel drummers en percussionisten die het waard zijn genoemd te worden.

   grtz
   Arjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *