2000 (glim)lachende drummers op het Scheveningse strand

Geplaatst op

Bijna een jaar geleden hoorde ik Cesar Zuiderwijk tijdens zijn theatershow in Alphen aan de Rijn onthullen dat hij weer een recordpoging ging doen. In 1992 vestigde hij het eerste record met 1000 drummers aan de Maas. En nu was hij van plan om 2000 drummers op het Scheveningse strand te verzamelen. Afgelopen zondag 9 september was het zo ver. Om klokslag 16.00 uur opende burgemeester Krikke met een rake gongslag het evenement. En wat een spektakel was dat: 2000 (glim)lachende drummers en percussionisten die op de strakke aanwijzingen van Cesar Zuiderwijk een schitterende show weggaven, afgewisseld met bekende drummers en artiesten. En “Trommelaars” was daar bij! Ik ga hier geen heel verslag doen van het event, daar hebben diverse andere persmedia al uitvoerig over gerapporteerd (volg bijv maar eens de Slagwerkkrant). Ik beperk mij hier tot een beeldverslag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *